add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Nieuwe vergaderfuncties voor Microsoft Teams

Algemeen nieuws | Microsoft Teams
november 25, 2021
One flexible Cloud communications solution in Microsoft Teams.

Microsoft Teams brengt nieuwe updates uit om de productiviteit tijdens vergaderingen te bevorderen. Alle updates zijn vanaf begin 2022 beschikbaar.

Nieuwe functies:

  • Geef je team duidelijkheid en wijs voor de vergadering rollen toe vanuit het planningsformulier, zodat deelnemers beter voorbereid zijn. Daarnaast hebben deelnemers de mogelijkheid op elkaar te reageren, doordat de volgorde van opgeheven handen in een vergadering te zien is.
  • Multitasking is moeilijk en kan op zijn beurt vergadermoeheid veroorzaken. Door meldingen te dempen en je eigen videofuncties vast te pinnen (of te verbergen), kan Teams je beter helpen je te concentreren op jouw doelen.
  • Gebruik van mobiele apparaten tijdens vergaderingen komt steeds vaker voor. Teams heeft hiervoor iets slims bedacht, waarmee iedereen op dezelfde manier aan een vergadering kan deelnemen. Microsoft vernieuwd het hoofdmenu, zodat je prioriteit kan geven aan belangrijke acties – zoals het bekijken van chat. Ook wordt een meldingsoptie toegevoegd voor systeemberichten in de vergadering, zodat gebruikers alle meldingen met één tik kunnen bekijken, samenvouwen en wissen.

Bron: Microsoft