add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Zscaler en RingCentral, dit zijn dé voordelen!

Algemeen nieuws | Ring Central | Zscaler
december 8, 2021
Open-API---Integrate-with-existing-applications---systems

Als je gebruik maakt van RingCentral moet de applicatie gelijk opstarten als je hem nodig hebt. De netwerk en security architectuur binnen organisaties zorgt vaak voor vertraging, dit kan sneller met de Zero Trust Exchange van Zscaler.

Organisaties werken steeds meer in de Cloud, en maken daarbij gebruik van UCaaS-applicaties zoals RingCentral. De netwerk en security architectuur werkt vaak omslachtig voor Cloud applicaties. Er wordt gewerkt met traditionele firewalls op bijvoorbeeld het hoofdkantoor, waardoor je eerst een VPN verbinding moet opzetten naar het hoofdkantoor om vervolgens via het internet verbinding te maken met de RingCentral applicatie. Zoals je zult begrijpen zijn dit veel verbindingen om bij je applicatie te komen, en veel verbindingen betekent een langere laadtijd van de RingCentral applicatie op jouw computer en vertraging in je gesprekken.

Zscaler heeft hier dé ideale oplossing voor! Via de Zero Trust Exchange van Zscaler maak je een rechtstreekse verbinding vanaf jouw computer met RingCentral. Dit noemen we Direct to Cloud Access. Omdat je via de Zero Trust Exchange verbinding maakt met RingCentral is deze rechtstreekse verbinding niet alleen kort en snel, maar ook veilig! Je gaat immers niet via het publieke internet, maar door een beveiligde tunnel naar de Zero Trust Exchange en vanuit daar direct naar het RingCentral datacenter. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Plan dan een afspraak in met één van onze specialisten.