add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Ontdek onze Magic 5 voor zakelijke telefonie!

Microsoft Teams | Ring Central
oktober 16, 2023

BMW Driving Experience in:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Vereenvoudig je bedrijfscommunicatie, bespaar tijd en kosten, en blijf concurrerend in de snel veranderende zakelijke wereld met onze Magic 5!

Z

1. Eenvoud in telefonie

De digitalisering dwingt je om bij te blijven. Dat geldt ook voor telefonie. Eenvoud lijkt het toverwoord. Bij Horizon Telecom snappen we de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het beheren en onderhouden van verouderde telefoniesystemen. Wij maken het simpel voor je.

Z

2. Zonder zorgen toekomstvast

Het onderhouden en beheren van verouderde telefoniesystemen. Dit kost niet alleen veel tijd, maar ook de kennis van verouderde systemen vervaagt. En je wil geen inefficiëntie en onnodige kosten. Bij Horizon Telecom nemen we deze zorgen weg. Het is onze missie is om jou volledig te ontzorgen voor jouw telefoniebehoeften wereldwijd. We begrijpen dat de overgang naar een nieuwe, moderne oplossing essentieel is, en daarom bieden we je oplossingen om over te stappen naar RingCentral of Microsoft Teams, de twee meest toonaangevende cloud communicatie platformen van dit moment.

Z

3. Alles-in-1

Met RingCentral of Microsoft Teams heb je toegang tot een alles-in-één communicatieplatform dat overal ter wereld, vanaf elke locatie en met elke applicatie kan worden gebruikt. Of je nu onderweg bent, thuiswerkt, of op kantoor bent, RingCentral of Microsoft Teams bieden de flexibiliteit die je nodig hebt om efficiënt te communiceren. Onze unieke Voice-platformintegratie stelt je in staat om al jouw communicatiekanalen en nummers wereldwijd te beheren met slechts één SIP-trunk, één aanspreekpunt en één factuur. Dit betekent dat je tijd en middelen kunt besparen terwijl je profiteert van geavanceerde communicatiemogelijkheden.

Z

4. Gratis uitproberen

Als je nog niet helemaal zeker weet, probeer je het toch gewoon. Bij ons kun je 3 maanden gratis en zonder verplichtingen het gebruik van Calling for RingCentral of Microsoft Teams voor teams vanaf 10 gebruikers uitproberen. Er zijn geen verplichtingen en geen verborgen kosten. Na 3 maanden kun je kosteloos opzeggen als het niet aan je verwachtingen voldoet. Moderniseer eindelijk je communicatie zonder gedoe.

Z

5. 30% Korting op onbeperkt bellen

Als extraatje bieden we onze klanten de mogelijkheid om al hun facturen aan te leveren en voortaan 30% korting te ontvangen op onbeperkt bellen. Bij Horizon Telecom maken we het niet alleen eenvoudig en plezierig, maar ook kostenefficiënt. Kortom, als je worstelt met het beheer en onderhoud van verouderde telefoniesystemen, is dit het moment om de overstap te maken naar een moderne, alles-in-één communicatieoplossing met Horizon Telecom.

Klinkt dit goed? Bel me!

Vereenvoudig je bedrijfscommunicatie, bespaar tijd en kosten, en blijf concurrerend in de snel veranderende zakelijke wereld. Meld je vandaag bij mij aan aan voor onze exclusieve aanbieding en ontdek hoe Horizon Telecom jou kan helpen om te moderniseren en te groeien in de moderne zakelijke telefonieomgeving!

Met vriendelijke groet & een glimlach,

André van Schaik
Matchmaker Horizon Telecom