Jouw 5 voordelen met Zscaler Cloud Security

Algemeen nieuws | Zscaler
december 8, 2021
Zscaler

Met Zscaler Cloud Security krijgen gebruikers een optimale gebruikerservaring wanneer ze verbinding maken met bedrijfsapplicaties, die worden gehost in een publieke of private Cloud. De oplossing is ontwikkeld voor zeer dynamische organisaties, die op zoek zijn naar een security beleid dat aansluit op de digitale transformatie van hun Cloud applicaties én dat de overstap naar SD-WAN en toegang via het internet ondersteund. Gebruikers moeten vandaag de dag immers overal kunnen werken.

1. Elimineer jouw aanvalsoppervlak op het internet: Applicaties worden afgeschermd door de Zero Trust Exchange, waardoor detectie en gerichte aanvallen worden voorkomen.

2. Dagelijks automatische zero-day protection: Zscaler voegt dagelijks meer dan 175.000 nieuwe bedreigingen toe aan haar database en draagt daarmee bij aan het blokkeren van meer dan zeven miljard bedreigingen per dag voor haar gebruikers – voortdurende bescherming tegen nieuwe aanvallen.

3. Verminder kosten en complexiteit: Centraliseer bedrijfsregels voor firewalls op één enkel scherm om alle vestigingen en thuiswerkers te ondersteunen.

4. Zorg dat bedreigingen zijdelingse verplaatst worden: Er wordt toegang verleend tot afzonderlijke apps, waardoor bedreigingen worden geïsoleerd en wordt voorkomen dat aanvallen door middel van netwerkdetectie of zijwaartse bewegingen escaleren.

5. Bied jouw collega’s een geweldige gebruikerservaring: Intelligent beheer en optimalisatie van rechtstreekse verbindingen naar cloudapplicaties.

Geef medewerkers overal veilig en snel toegang tot (Cloud) applicaties alsof ze op kantoor zitten met de beste ‘work-from-anywhere’ ervaring.