add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN";

Nieuwe RingCentral integratie voor Microsoft Teams: RingCentral dial-pad

Ring Central
augustus 16, 2021
RingCentral dial-pad integratie voor Microsoft Teams
Vandaag de dag is thuiswerken het nieuwe normaal. De wereldwijde bereikbaarheid en connectiviteit van medewerkers is belangrijker dan ooit. Hetzelfde geldt voor het inzetten van de juiste tools om klanten en medewerkers wereldwijd samen te brengen op elk apparaat.

Tijdens de start van de pandemie betekende dit voor veel bedrijven het inzetten van Microsoft Teams om thuiswerkers te kunnen faciliteren. Microsoft Teams werd op de voet gevolgd door de andere leider in de Gartner Magic Quadrant voor UCaaS, RingCentral.

Bespaar een uur per dag aan onnodig navigeren tussen Microsoft Teams en RingCentral

Inmiddels werken veel medewerkers met beide oplossingen; de ene klant maakt gebruik van Microsoft Teams en de andere klant van RingCentral. Reden voor RingCentral om het gebruikers makkelijker te maken en een nieuwe Microsoft Teams integratie aan te kondigen: de RingCentral dial-pad.

Dankzij deze RingCentral integratie is het mogelijk om vanuit Microsoft Teams jouw contacten en collega’s uit de RingCentral contactenlijst bellen, inclusief externe telefoonnummers. En het beste is: de dial-pad is nu standaard als extensie ingebouwd in Teams.

Voordelen

N

De RingCentral dial-pad is eenvoudig en direct toe te voegen aan Microsoft Teams

N

Bespaar tijd door niet meer onnodig naar telefoonnummers te zoeken; de ingebouwde dialer synchroniseert met jouw RingCentral-contacten

N

Gebruik de RingCentral app als eindpunt voor bellen en ervaar als Microsoft Teams gebruiker de vele voordelen van RingCentral (99,999% uptime SLA-beschikbaarheid, grootste ecosysteem van integraties, etc.)

Plan een virtuele afspraak met een expert
Onze experts staan klaar met advies over de beste mogelijkheden voor jouw organisatie.
Liever direct een expert aan de lijn?